Fleksibilitet og kapasitet
til små og mellomstore konferanser

I tillegg til fire kinosaler og kulturhuset Storstova med kapasitet fra 30 til nesten 400 deltakere, har Bryne følgende å by på:

Bryne Kro & Hotell, 

kurs- og konferansehotell

Både landlig og sentralt på Bryne byr familieeide Bryne Kro & Hotell på en koselig atmosfære med ro og stemning som gir ekstra lyst til å lære, jobbe og ha det hyggelig sammen. Vi setter sammen en pakke som passer nettopp for din konferanse, og ditt behov. Vi har fire konferansesaler med kapasitet fra 10 til 100 personer, og vår egen 9 – hulls golfbane som er tilgjengelig for sosiale samlinger med golf & god sommermat i skjønn forening!

Les mer

Hotell Jæren, 

kurs- og konferansehotell

Et helt nyoppusset og moderne konferansehotell nærmest midt i hjertet av Bryne. Hjemmekoselig stemning og hyggelig, heljærsk personell gir en ramme rundt kurs- og konferanser som du vil stortrives med. Slagordet vårt er «Velkommen heim!».

Vi har flere grupperom og tre konferanselokaler med kapasitet inntil 230 personer.

Les mer

18. etasje, Forum Jæren

kurs- og konferanselokaler

I toppen av Forum Jæren finner du 18.etasje sine flotte kurs- og konferanselokaler.

Med utsikt over jæren tilbyr vi skreddersydde opplegg for dine arrangement. Hos oss kan du kombinere dine møter med nydelig lokal mat og fantastisk loungeområdet, bar og takterrasse. 


Vi har møterom til små og mellomstore grupper og plass til opptil 100 gjester.

Les mer

Storstova og
Bryne Kino,

små og store saler

Det regionale kulturhuset har hovedsal med 387 seter og stor scene. Ypperlig for store presentasjoner, konserter, foredrag og andre aktiviteter som egner seg for en stor sal. I foajeen er det plass til rundt 100 personer. Her kan det rigges for mindre konserter og forestillinger.

Les mer

Smakonferansebyen Bryne